Welkom op de nieuwe website van Bed and Breakfast De Doezelaar

Klik Hier om op de Home Page van de nieuwe website te komen.

Onze Bed and Breakfast aan de Goorsteeg 4 in de dorpsgemeenschap Huinen, gemeente Putten (Gelderland) heeft een grondige “Make-Over” gehad in het voorjaar van 2021. Er is verhuist van het voormalig atelier dat aan de woonboerderij vast zat, naar het bijgebouw aan de overkant. Dankzij deze verhuizing kunnen wij u nu niet alleen grotere kamers aan bieden, maar tevens per kamer een eigen badkamer. Daarnaast is er een vrijgelegen ruime tuin bij het B&B gebouw dat u hooguit met de gasten van de andere kamer hoeft te delen. De tuin is ruim opgezet en kent meerdere zitjes zodat u vrij kan zitten.

Omdat de B&B zelf geheel vernieuwd is en de foto’s op de oude website niet meer overeen kwamen met wat u van ons kunt verwachten, hebben we ook de website in zijn geheel vernieuwd. We hopen dat u tevreden bent met de nieuwe website, uiteraard zullen we voortdurend bezig blijven om de inhoud van de website “up-to-date” te houden.

Moniek van Tiel, uw gastvrouw.

1 reactie op “Welkom op de nieuwe website van Bed and Breakfast De Doezelaar”

Reacties zijn uitgeschakeld.